„FIT FOR POLAND” - STARTUP AKCELERÁTOR PROGRAM

 

Jelentkezz „FIT FOR POLAND” - Startup Programunkra!

 

Köszönjük szépen az érdeklődést! A jelentkezés lezárult!

A határidőn túli jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

 

A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara elindította „Fit for Poland” – Startup Akcelerátor Programját.

Ha magyar startup vagy és szeretnél külföldi piacokon is érvényesülni, akkor ez a lehetőség Neked szól!

 

Miért érdemes részt venni a programban?

A projekt célja, hogy magyar startupok számára átfogó útmutatást és lehetőséget nyújtson a lengyel piacon való sikeres megjelenéshez. A résztvevők átfogó piaci tudást és tapasztalatot szerezhetnek, amelyek elengedhetetlenek a külpiaci terjeszkedéshez és sikerhez. Emellett lehetőséget teremtünk a kapcsolatépítésre Lengyelországban működő vállalatok vezetőivel és döntéshozóival.

A program két részből áll:

I. Külpiaci Képzési Modul

A program első részében átfogó külpiaci képzési modulra kerül sor, amely öt kulcsfontosságú területre fókuszál:

  1. Külpiacra lépés alapjai – üzleti környezet: Megismerheted a lengyel üzleti környezetet elsajátíthatod azokat az ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres külpiacra lépéshez.
  2. Üzleti partner keresés a gyakorlatban: Gyakorlati útmutatást kapsz arra vonatkozóan, hogyan találj megfelelő üzleti partnereket Lengyelországban, valamint hogyan építsd ki velük a hosszútávú és sikeres kapcsolatokat.
  3. Tárgyalástechnika és üzleti kultúra: Elsajátíthatod a lengyel üzleti kultúra sajátosságait és a hatékony tárgyalástechnika alapjait, amelyek segítenek abban, hogy magabiztosan és eredményesen tárgyalhass.
  4. Rendezvények és megjelenés: Megtanulhatod, hogyan készülj fel és vegyél részt hatékonyan az üzleti rendezvényeken, hogyan mutasd be a vállalkozásodat a legsikeresebben.
  5. Befektetők és befektetői aspektusok: Praktikus tanácsokat kapsz arra vonatkozóan, hogy mit keres a befektető, milyen szempontok keltik fel a befektetői figyelmet.
  6. Piaci tanácsadás és személyre szabott piacelemzési konzultáció: Személyre szabott tanácsadás keretében piacelemzést végzünk, hogy stratégiád a lehető legjobban igazodjon a lengyel piac sajátosságaihoz és követelményeihez.

 

II. Üzleti Rendezvények és Kapcsolatépítés Lengyelországban /Varsó/

A program második részében a résztvevő startupok számára egy hálózat építő rendezvényt szervezünk Lengyelországban, ahol bemutatkozhatnak és új üzleti kapcsolatokat építhetnek ki nagyvállalatok és szakmai intézmények döntéshozóival. Továbbá tárgyalásokon vehetnek részt lengyel partnerekkel, amelyek segíthetik őket a Lengyelországi sikeres üzlet építésében.
 

***

A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara „Fit for Poland” – Startup Akcelerátor Programja nem csupán egy képzési lehetőség. Célunk, hogy támogassuk a startup közösség nemzetközi piacra lépését, a lengyel külpiac jobb megismerésén keresztül. A résztvevők olyan eszközökkel, kapcsolatokkal és tudással gazdagodhatnak, amelyek hosszútávon hozzájárul jövőbeni sikerükhöz a lengyel üzleti környezetben.

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezés egyszerű és gyors. Klikkelj a következő linkre és töltsd ki az online regisztrációs kérdőívet, amelyhez csatold be bemutatkozó videót (max. 5 perc). 

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 15.

Regisztrációs kérdőív: https://forms.gle/Y4i5oVAaxNAQR5Mq7

Jelentkezés előtt kérjük olvasd el a regisztrációs kérdőívnél megtalálható, a pályázaton való részvétellel kapcsolatos szabályzati információkat!

Bármilyen további kérdés esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@plhucc.com.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy startupod nemzetközi szintre emelkedjen!